Mitt liv med Göksel Kaya

Jag hade tänkt skriva om mitt liv tillsammans med göksel kaya, och min vardag nere i turkiet med hans familj och sen vårat liv tillsammans i Marmaris! Åkte hem från turkiet/marmaris 4 november och har varit hemma sen dess för att få ihop lite pengar och för att umgås med min familj och vänner så mkt som de bara gör innan ja åker tillbaka på obestämd tid till Göksel igen.  Jag kommer att åka tillbaka den 10 januari , om 13 dagar från idag. 

Jag och Göksel träffades sommar 2010 i början av Juni, när jag var på semster med Isabell Karlsson, vi bodde på ett hotell som hete Maxwell, där nu göksel jobbade som tatuerare. Redan första dagen jag såg honom, så föll jag pladask av hans underbara leende och gjorde nästan allt i min makt för att få en skymd av honom igen, när vi gick ut, ville jag skynda på alla våra ärende bara för att vara tillbaka på hotellet så fort som möjligt bara för att få se honom. Sen efter bara en vecka så kom Bettan och cumhur och de visade sig att dom kände göksel, och med det så började vi prata smått och tillslut gick vi allihopa ut på ett ställe som hete pacha, och den kvällen fick jag verkligen upp ögonen för honom, vi dansade och hade otroligt kul tillsammans vi alla. Då efter en stund blev de kallt på något vänster eftersom det är en innekrog och minns de som igår att göksel då gav mig hans väst och la den över mina axlar. Bara minuter efter det så pussar han mig, redan då känner ja hur fjärilar börjar flyga runt i min mage, jag blev kär i första ögonkastet, dagarna och veckorna gick tills ja och isabell bestämde oss för att boka våran hemresa till Sverige, såklart vart allt jobbigt men jag for hem med isabell, men de gick inte månda dagar hemma i sverige innan ja bokade en ny biljett tillbaka till Göksel. Åkte tillbaka den 14 augusti och stannade med honom till 4 november. Under den resan tillbaka till marmaris för att spendera dom månaderna med honom, så hände det väldigt mkt, Jag och göksel blev påkörda av en bil, och jag fick sy 20 stygn i beget och kunde inte gå på 3 veckor, han ställde upp och gjorde allt för mig, han var alltid till hands. någon vecka efter att jag blivit frisk var de bara 2 veckor kvar innan min hemresa till sverige igen, började jag känna mig väldigt dåligt och fick exterma smärtor i magen, men jag vägrade att fara till sjukhuset mina sista dagar tillsammans med göksel, men tillslut en vecka innan ja skulle hem klarade inte göksel av att se mig lida av denna smärta, så han tog mig till sjukhuset och fick då besked att jag hade en blödning i magen, och gick operera mig för andra gången i turkiet, göksel stannade hela min vistelse på sjukhuset och försökte stötta och finnas till hands, och det kallar jag kärlek.

Och nu återvänder jag till min älskling för att stanna med honom på obestämd tid tills han åker in i armen, Och de är det jag har tänkt skriva om, min vardag tillsammans med killen jag älskar! Kommer även att lägga ut bilder då och då för att ni ska få se hur jag lever och hur kulturen är i framförallt Kayseri.



RSS 2.0