Hemma!

Blev utskriven idag kring halv 1, men ska på återkoll på måndag igen och ta bort stygnen!
Helena kom och hämtade oss på sjukhuset, sen hade hon gjort tacos till mig, verkligen efterlängtat men tyvärr kunde ja inte äta så mycket eftersom att ja har fortfarande ont i magen!  Bara en stund efter maten så blev ja hur trött som helst så helena körde mig hem kring halv 2 och jag somnade och vaknade upp kring 5 igen. Så jag gick upp till Göksel som satt i shoppen. pussas lite på honom. och nu ligger han brevid mig i sängen och kollar när ja skriver till er. Det var allt för oss! kram!

Jag lever, och mår bra!

Igår när ja skrev inlägget kan de ha varit mycket felstavningar, var fortfarande väldigt borta. Hade fortfarande mofin i kroppen, men operatinen har gått väldigt bra efter omständigheterna.


Ja och göksel blev väldigt oroliga och vi mådde inte bra, när jag fick en massa förfrågningar gällande att ja bor här och har försäkring men ja har ju betalat en en extra försäkring gällade sånna här saker, försäkringsbolaget ville ha en massa frågor gällande allt, men då igår kring 21.00 ringde försäkringen hit till sjukhuset och jag fick prata med dom, dom ville bara ha personnumret på personen som stod på min försäkring och gav dom det och då sa dom att dom kommer att koppla in en svensk läkare i fallet och sen att försäkringen täcker alltihopa. Så det blev en stor klump som släppte hos både mig och min älskling.
Jag somnade och allt var helt ok, men sen har ja vaknat miljoner ggr av att det har gjort ont i bröstet som om att ja har legat väldigt konstigt i flera dagar, fick spruta för smärtan men de är som att den inte hjälpte alls, hur jag än försökte vända och vrida på mig, så gjorde det lika ont. Så vaknade 6 imorse av att ja inte alls kunde somna om av smärtan, så jag gick runt på sjukhuset för att se om de gick över, och de har det gjort till en viss gräns. Under operationen så sväller dom ju upp min mage för att dom ska komma åt bättre, det är nog de som gjort att ja fått så himla ont. Så man går runt här och smyg släpper sig, men som tur är så är de ju bara luft och ingenting som hörs.

Min älskling har varit till en väldigt stor hjälp, han har verkligen gjort allt för att ja ska må bra, men ja ser ju på honom att de är väldigt jobbigt för honom att se mig må som jag mår, han tycker de är väldigt jobbigt att se mig ha ont, de är som att han vill ha smärtan ifrån mig, jag ser hur han försöker, men de går inte! Han sover dåligt för han vet aldrig när de riktigt gör ont för mig, Och sen vet han att ja är väldigt bra på att dölja mina smärtor för jag vill inte att han ska se mig i smärta, men de blir ju egentligen bara sämre att ja gör det, men de är inget jag tänker på att ja gör, varje gång jag en rör mig så sätter han sig upp och frågar (do you have pain älskling?) men
nu ligger han här och sover brevid mig. Älskar verkligen att se honom sova, Jag älskar dig hjärtat!♥♥


Och sen kan det hända att jag får lämna sjukhuset senare i eftermiddag, men jag kommer att uppdatera er vad som händer.

oprationen

Hade känt i många dagar at de haft samma smärta som förra året, men har då bara tänkt att ja kan vara förstoppad för smärstan har som gått över efter en längre stund! Så hade jag aldrig tänkt att de skulle bli såhär igen,
men att de skulle bli såhär igen det trodde jag absolut inte att d skulle bli!
Kom till sjukhuset igår efter tjatet från älskling att vi skulle åka in, kommer in och Göksel förklarar min smärta till lärkaren, och dom kollar och känner på magen, sen går vi till ultaljug och där kostaterrar dom att jag utomhavandeskap(alltså gravid, men bebisen kommer på helt fel ställe och blir aldrig ett barn. ) Och igår när ja kom så fick jag allt detta, och brast på engång av gråt, för var i samma situation förra året Turkiet med göksel. fast då på vänster och nu är de på höger. men jag sov en natt för att se om de kunde bli ett  missfall, och sen kom dom varje timme och kollade mig, och var 3e timme tog dom blodtest för att se om de förändrats något. Så när jag vaknade kring 7 igen av att hon kommer in för att ta sista blodtestet. och inget har förändrat. Så jag åkte ner till ultraljudet igen för att de som de lutar åt de be kan bli missfall. Men så var inte fallet, det blev opration för de hade varken blivit bättre eller sämre. Så klockan 11.05 jag åkte in för opration ochtog bort fostret och allt ser väldigt bra ut nu, jag var trött och väldigt dåsig efter oprationen, så jag sov i ca 3 timmar efter och sen vaknade jag utan smärta, men självklart känns de att ja gjort en opration.  Så när jag börjar vakna upp så ser jag blommor, min älskling Göksel har åkte iväg under min opration och köpte blommor och dom luktar otroligt gott, och de värmer i hjärtat. Nu sitter jag här och skriver ner det till er, men inget har förstört att ja kan bli gravid på ett normalt sätt. Vi var i rätt tid annars kunde den ha gått sönder och kunde då ha gjort att ja förlorat en äggledar men så är inte fallet nu. Jag mår bra, och har haft nära vänner Emma Nyberg och Helena på besök. Och självklart stannar min stora kärlek med mig hela tiden. Utan honom hade jag inte klarat detta.
♥♥

dåligt gjort!

Dagarna har bara gått, och har totalt glömt bort att skriva till er. Men som sagt at vädret varit så dåligt så har absolut inte gjort något. En väldigt runt tjej kommer och uppfyller mina dagar med henne underbara mage Emma nyberg ♥


Men idag har vädret varit på topp och jag och emma har bara suttit utan för shopen våran och surrat allt från himmel och jord, de är som att de aldrig tar slut, det finns alltid något att prata om!
Nog om detta inlägg, så kommer jag att börja skriva lite mer och evenuellt mer bilder på mig och göksel och sen även på tjockisen Emma! ♥

Nytt i garderoben!

Har beställt lite nytt som som även kommer när mamma kommer om några veckor, kommer känna mig så himla fräch och söt i allt mitt nya! Det blev lite flipflips igen, men de är ju saker man verkligen behöver i detta land, eftersom att dom inte håller väldigt länge heller, dom går ju sönder när man går på gatorna.  Och sen blev jag så klart dökär i shortsen som ja hittade på hm. alla dessa fynd ja hittat blev 612 kr

sol och mys på stranden m. vänner!

Igår kom älskade Emma till marmaris, och jag träffade henne en snabbis igår på dagen och kvällen men vi bestämde att ta en dag på stranden, så jag bad en annan bra vän att komma ner med henne son också, så jag helena och emma satt på stranden och hade allmänt mysigt idag, efter det ville emma att ja skulle färga hennes utväxt så vi åkte hem till Helena för att göra det, och resultatet blev inte det bästa, men vi kanske ska göra om det imorgon igen. men dagen har varit helt underbar och svensk. så blev lite annorlundare, 





imorgon blir de träff med flickorna som bor i marmaris, vi ska träffas på o´yes i marinan, och de står på vädret att de ska bli kanon väder, så vi ska träffas imorgn 12.30 så de ska även blir annorlunda att få träffa andra som bor och lever med sin man/pojkvän i turkiet/marmaris. Och sen blir de nog att ta resten av dagen på stranden m. helena och emma!

Nu sitter jag med min älskade älskade pojkvän och ser en film meet dave på malibu beach,  men filmen är strax slut så vi ska vandra hem och sova snart!  har verkligen saknat honom idag, de var himla länge sen jag var utan honom en hel dag, så de ska bli skönt att så mysa ner sig i sängen med honom, och bara mysa!

sol och mys

Vaknade imorse och de var inte alls roligt väder, men när vi börjar gå ner mot stranden så är solen hur stark och varm som helst, vädert förändrades till att blir toppen väder. Så jag och sultan tar en promanad i fin vädert, och återkommer 1 timme senare och har lite mys med älskling i solen,

pacha

Förra lördagen så gick jag och Göksel ut på pacha med hans kompis, och där hade dom ett liveband. Vilket göksel och hans kompis tyckte var bra, men lite tråkigt för mig som inte förstår vad dom sjunger, jag älskade dock pauserna dom hade då dom spelade club musik. tyvärr blev de inte mycket kort tagna, eftersom vi kom på att vi hade kamran i slutet av kvällen!

doppa tårna i havet!

Idag har det varit en helt underbar dag, solen lyser och turister börjar komma ner till marmaris, sol stolar börja komma fram på stranden! man börjar kunna ha sommarkläder, och de gör att allt blir so mycket gladare, istället för att ha vinterkläder. Så jag gick ner till stranden för att för första gången doppa fötterna i havet, och de var en underbar känsla, när sanden kommer mellan tårna. och känner doften av gräs. jag älskar det!
Tyvärr är ja så glömsk att ja alltid glömmer min kamra i lägenheten och inte bär med mig den när jag går ut och gör sånna äventyr. men jag lovar att de kommer upp bilder snart på allt möjligt!

Svar på frågestunden!

Anonym om Frågestund:

1. Vad ska hunden heta?
2. När åker du tillbaka till Sverige?
3. När är Bröllopet ;) ?
4. Kan du inte lägga upp mer bilder på dig då du lever livet och njuter i Turkiet?

Svar:

1: Vi har inget namn på hunden, eftersom att vi inte har någon hund än så länge, sen får vi ju se va hunden ska heta när vi skaffar en hund!
2: Svårt att veta när ja kommer hem till Sverige, åker hem till sverige när göksel åker in i armen. men jag är kvar minst i 7 månader till!
3: Bröllop?! haha, inget bröllop än så länge!
4: Bilder, kommer absolut upp, men jämna mellan rum när jag tagit bilder. så de kommer absolut!


Sarah om frågestunden:

Hej..
Tycker det är otroligt kul med alla "turkfru" bloggar. :)
Till fråge stunden..
Hur länge har ni varit tillsammans?, hur träffades ni? Hur lång tid tog det innan ni förlovade er? Vart har ni tänkt att bo, Turkiet eller Sverige?



Svar:

vi har varit tillsammans snart 1 år, ett helt underbart år!
Vi träffades på ett hotell som heter Maxwell, där han ibland gjorde tatueringar. Och sen genom gemensamma vänner så började vi gå ut tillsammans, och där kom våran kärlek, (hade spanat in honom väldigt länge innan vi började träffas)
vi blev tillsamans 17 juni och vi förlovade oss 19 mars med hans familj i kayseri.
De har varit prat om att bo i turkiet/marmaris till en början, men sedan flytta för gott till Sverige!

1. Vad ska hunden heta?
2. När åker du tillbaka till Sverige?
3. När är Bröllopet ;) ?
4. Kan du inte lägga upp mer bilder på dig då du lever livet och njuter i Turk
1. Vad ska hunden h
2. När åker du tillbaka till Sverige

Frågestund !

Ni frågar, jag svarar!

Om de är något ni vill att ja ska skriva mer om, så säg de även i bloggen. eller om ni har frågor angående något gällade turkiet, fråga! så svarar så gott som ja kan och vet!

RSS 2.0