kom hit!!

Idag när vi vaknade så lyser solen in på oss, så vi bestämde oss för att gå ut och sätta oss i solen, och där har vi suttit till nu! Riktigt skönt med lite annat väder en snö och regn. Och nu när solen försvunnit så tänkte ja skriva några rader! :)


Igår ringde min pappa, eller snarare per ringde åt pappa, fick höra lite roliga historier om när ja var liten. Te.x att ja sket ner mig i hans bil vid 2 års åldern, men som sagt som tur var, så var jag bara 2 år när detta hände, men roligt att han just minns den händelsen! Men alltid lika kul att höra sådant.

Just nu sitter jag och pratar med angelica karlsson, och försöker få ner dom till marmaris tillsommarn på 1 veckas semster, de skulle vara skit kul om hon och sanna kom ner i en vecka! Och sen nu när dom flyger från skellefteå så blir ju allt mkt mkt billigare, slipper flyga från stockholm, de är ju det som gör att resan blir så otroligt dyr. men ja ska hålla koll på billiga resor ner för dom i en vecka! Och ja håller mina tummar och tår att dom verkligen kommer ner, för ja saknar verkligen att umgås med dom!

väldigt utom fantasi när de gäller rubriker

har tyvärr inte skrivit något till er, eftersom att vårat internet inte alls funkar!
Men nu tog  ja tillfället i akt och skriver några rader till er allihopa!
Dagarna de varit noll skrivning i bloggen, har jag och göksel gjort ingenting, eftersom att bilen inte alls funkat och sen har jag fått en alrgisk reaktion för något jag och göksel inte har någon aning om vad, men ja får otroligt torra ögon, eller jaa under ögonen och de svider och blir alldelsens rött. men de har börjat bli lite bättre nu faktiskt.
Nu sitter jag hos göksel kusin som ringde oss tidigare idag och vela ha en tatuering, så nu sitter vi här och gör tatueringen och jag skriver några rader till er, för vi åkte hit körde vi göksel mamma till hennes syster så hon ska spendera natten där, imorse kom hon hem när hon varit borta i nästan 4 dagar redan. Hon åkte till small town som vi kallar det, där alla hennes syskon och bröder bor.
Nu har äntligen min mamma och alf bokat resan till oss, de blir 2a juni och inte längre 23 maj. Och vi längtar så tills dom kommer, de ska blir så kul att dom äntligen ska få träffa MIN STORA KÄRLEK!



Beställt lite nytt :)

Hej alla glada! :)
Pratade med min älskade mamma idag, och ja frågade henne om ja kunde beställa nått nytt och sen om hon kan ta med det när hon kommer till Marmaris! och självklart kunde hon göra det, så jag beställde denna bikini och 2 par flipflops :) jag längtar verkligen så mkt till min älskade mor och affe kommer och hälsar på mig och göksel i Marmaris!
Igår ringde även min älskade far, det var rikitgt skönt att höra att allt är bra med honom, det var skönt att höra hans röst! Vi hade mkt att prata om, men eftersom att det är ganska dyrt att ringa till oss så blev tyvärr samtalet väldigt kort. Men jag saknar honom!
Inatt har varit en väldigt jobbig natt, vaknade flera ggr av att ja måste riktigt illa, och till slut 4e gången ja vaknat upp av illamåendet så väckte jag göksel, och då greps jag av panik för ja ville bara spy men de kom ingenting alls, slut av all panik och all försök av att spy så stoppar ja fingrarna i halsen och då äntligen kommer det, tyvärr lyckades vi väcka göksel mamma, men hon stog mer än gärna med mig och hjälpte mig så gott det gick, efter att ja fått ut allt de äckliga, så började jag äntligen må mkt mkt bättre, men natten har varit otroligt jobbig både för mig och göksel.. Men ja är så otroligt lyckat lottat att ja har en sådan underbar kille som ställer upp och gör allt för mig.
Nu har min älskade man åkt iväg för att fixa lite med bilen, jag valde att stanna hemma pga av den otroligt dåliga sömnen och mår fortfarande inte världens bästa!

:)

Igår blev det absolut ingenting gjort jag låg enbart hemma och var skit trött och sen var vädret så olockande så de finns inte, slask, och sen ena sekunden snöade och andra sekunden regnade det! Så jag bestämde mig för att ta en dag hemma och se filmer och enbart vara med mig själv, bad göksel åka ut och fixa med bilen som han alltid gör.
Idag när vi vaknade bestämde jag och göksel att vi skulle åka in till sjukhuset för att kolla så allt såg bra ut i magen efter oprationgen i magen isommaras innan ja lämnade göksel i november, Vi sitter och väntar i ca 1 timme på att doktorn ska komma och sen betalade vi 70 lira för att få ett svar: allt ser perfekt ut jennie! Och självklart tog ju besöket mkt längre, fick sitta i den där himla stolen ja tror de flesta tjejer hatar. men både jag och göksel blev lättade när allt var normalt.
har precis hyrt en film som ja tänker lägga mig ner i sängen för att kika på, och har ja köpt in nötter och cola!
Kram på er!

dagarna jag inte skrivit här!

Jag vet att de blivit väldigt lite skrivet i bloggen, men de är för att när göksel och jag var inne i centrum så stötte vi på ett par och killens tjej kommer från sverige så vi har umgåts mkt med dom, för hon hade bara 2 dagar kvar i turkiet innan hon reste hem, imorse körde jag och göksel henne till flygplatsen.
Vi har gjort allt möjligt tillsammans med de andra paret.


rökt vattenpipa, mimmi gjort tatto, bjudigt dom på middag hemma hos oss, ätit frukost på en skola , varit på en fin restaurant på alla hjärtans dag, varit på kayseri park och fikat, druckigt öl , shoppat,  blivit stående med bilen länge , spelat gitarr och sjungit har mimmi och cem gjort .
Så tänkte lägga ut en massa bilder på oss tillsammans
Här fick ni lite bilder, hoppas de duger för nu!:) kram på er!

förlåt för dålig uppdatering!

Det har blivit väldigt lite skrivade i bloggen pga av att internet hos oss inte har funkat bra alls, eller inte har funkat alls. Det funkar fortfarande inte, men jag har fixat internet nu så ja kan sitta igen! så förhoppningsvis så kommer de att bli mer skrivade i bloggen!
Angående tidigre inlägget så skrev ja att mamma och alf skulle komma 23 mars, men de blev helt klart fel, menade såklart 23 maj kommer dom och hälsar på mig och Göksel i marmaris!
Hade nyss en msn dejt med Angelicka Karlsson, måste säga att de var otroligt skönt att äntligen få höra hennes röst. Och sen att hon berättar att ett helt tjejgäng är hemma hos henne ikväll för senare ta en utekväll. jag saknar verkligen den tjejen!

hejoåååååh!

Idag när vi vaknade skulle jag springa ner på internet cafe, men precis när vi lämnade lägenheten fick göksel ett samtal om att han måste göra en tatto i centrum, så vi åker genast dit! När vi var klara med den så åkte vi till verkstaden för att höra vad selim gjorde, och självklart när vi är där så slutar bilen att funka och våran dag blir helt inställd! Så idag har vi inte gjort alls mkt.
Glömde berätta att på min födelse dag fick ja att sms av min mamma att hon och alf kommer och besöker oss för 1 vecka i marmaris 23 mars! jag älskar dig mamma! Du är bäst!
Tyvärr hinner ja inte skriva mer, men kommer imorgon med roligare saker! KRAAAAAM!

3D BIO MED ÄLSKLING!

Igår var jag och älsklingen och såg bio Sanctum , det var en otroligt bra film och med 3D gjorde det bara att filmen blev dubbelt så bra! Det blev faktiskt inpuls att vi for och såg den filmen, jag och göksel hade absolut inget att göra och jag frågade honom om dom har en sida på vilka filmer som visas på bio här i Kayseri, och då dom den fram och vi bestämde oss direkt att vi skulle se den, men de blev brottom för att de skulle börja om 1 timme och jag satt fortfarande i pyjamas så jag sminkade mig och tog på mig kläder och vi åkte dit, vi trodde först att de skulle vara omöjligt eftersom att de inte fanns någon parkering alls, och när vi väl kom in till bion så var de minst 30 pers före oss, men vi fick bra platser ! Det är en film jag absolut rekomenderar!
Handling:
Ett dykarteam ger sig av på en expedition till en avlägsen del av regnskogen i Papua Nya Guinea. Tanken är att man ska utforska undervattensgrottor, men en tropisk storm omkullkastar planerna och en översvämning blockerar den enda vägen ut. Medan vattennivån stiger och syrenivån sjunker, kämpar dykarna för att hitta en luftficka och den okända floden som kan leda till havet och räddningen.






Tyvärr, så vet ja inte om ja kommer kunna upptadera så mkt nu på ett tag eftersom att vårat internet håller på att ta slut för denna månad, men vi ska in och höra imorgon om det! Men ja ska försöka komma in och skriva lite iaf varje dag!

Min dag!

Igår morse vaknade jag av att göksel kom med frukost på sängen och en present med form av ett hjärta. I den var det en parfym och deo som luktade otroligt gott. jag var helt förälskad av lukten så ja ha bestämt mig för att köpa en till likadan parfym. Efter vi ätit frukost så gjorde vi oss i ordning och göksel åkte iväg för att fixa något, så när ja var klar med allt fixande med mig själv, så kommer göksel och hämtar upp mig, och vi far på ett fik och äter lunch. och han köper en tårta. och efter vi ätit maten klart hämtar vi upp hans kompis selim och åker till ett ställe, som är väldigt gammalt men väldigt fint, Och där äter vi tårtan och surrar lite, efter en stund kommer 2 andra kompisar till stället där vi var, efter dom ätit av den goda tårtan så åker vi till selims verkstad och vi alla sätter oss i en och samma bil för att dricka lite alkohol och enbart kör runt på olika fina ställen. Efter 2 timmar körning så blir selim och dom andra 2 killarna ganska fulla och hon kommer på iden att dom ska dansa lite turkisk dans och vi kör till en äng och där dansar dom, efter en stund får selim syn på polisen som står och kollar på oss, så vi alla hoppar in i bilen och kör iväg. och vi hamnar på ett annat ställe där dom fortsätter dansandet, denna kväll har varit så otroligt roligt, och har skrattat så mkt  så att ja nästan fått magrutor.
Efter dansen var klar och vi alla började frysa så mkt, så beger vi oss alla hem och när ja och göksel kommer hem väntar hela hans familj på oss, och jag får öppna presenter. 1 tröjja från hans mamma som var riktigt fin faktiskt, och en tröjja från hans bror orbay som också var riktigt fin, och från göksels syster seval fick jag en pyjamas som jag verkligen behövde eftersom att de är så himla kallt om kvällarna när vi sover så ja sover oftast i kläder. och även där åt vi lite tårta. Min dag blev bland dom bästa! Tack alla ni gjorde min dag otrolig!
och kvällen slutade med en puss!

Min och min älskade Denise stora dag!

Idag fyller min älskade vän Denise 20 år, jag hoppas du får en underbar dag!
Jag önskade att ja fick vara vid din sida och ge dig en jätte kram!
Jag älskar dig så otroligt mkt!


Du ger mig 
den trygghet jag behöver
Du ger mig 
det hopp jag vill ha
Du skapar 
den tro som jag ibland sakar
Din vänskap är värdefull

Utan dig skulle det 
vara svårt
Utan dig skulle 
många frågor
fortfarande finnas
Med dig blir allt 
mycket lättare 
Vår vänskap är äkta 
och värdefull !






Svar på kommentar!

CL om Fullt hus:
När kommer du hem?


Svar: Som de ser ut nu så kommer jag nog hem eftersommaren, men det kan hända att ja kommer på besök hem till Sverige i någon vecka, men som sagt det är inget som är planerat just nu! Jag blir nog kvar här i turkiet till i november.

RSS 2.0