Fullt hus!

Idag har göksels mamma haft främmande för alla hennes grannar samtidigt,igår började hon laga en massa mat för att alla skulle få något att äta, det har varit en lång dag, först igår kunde varken jag eller göksel sova, vi somnade kanske kring 3 inatt, och göksels mamma väcker oss kring 10 för att vi ska gå upp och göra oss iordning för allt främmande, men den lilla jäveln smiter iväg och han säger jag måste fixa med bilen, ja bullshit. här sitter jag med alla 15 andra turkiska damer och alla små barn, trodde mina öron och jag skulle sprängas, har ingen som kan hjälpa mig att översätta allt dom säger, barnen vill prata alla vill prata, men förstår inte hälften av vad dom säger. men de har varit väldigt trevligt och framför allt väldigt lärorik.
Nu ska jag faktiskt kolla lite film och sen vila, innan älsklingen kommer hem :)

30-01-2011

Igår kväll gick vi ut och gick i snön, de snöade men var riktigt varmt ute. Så vi gick iväg för att hyra en film som vi trodde skulle vara helt okej, men de visade sig att vara så otroligt dålig att vi bara ville gråta, men den var så dåligt så att vi såg hela filmen, den var som ändå lite spännande men så otroligt billig gjord, filmen hete Molbydick. det är en film jag absolut inte rekomenderar till er.  Idag snöar det också, så vi har inga planer för dagen, men vi får se om de dyker upp något vi kan göra, men vi ska iaf ta en lång promenad ute eftersom att de är fortfarande ganska varmt ute.
Göksel har åkt iväg för att se hur de går för hans bil på verkstaden. Vi får hoppas på att den är helt klar snart! Börjar bli less på att de alltid ska vara något med bilen!:S
Är det något ni läsare vill att ja ska skriva om eller om de bara är något speicellt ni vill veta ?

resultatet från dagens snöande i turkiet!

Resultatet av all snö idag,men det snöar fortfarande. Nu ska ja gå och mysa med älsklingen!

utsikten på kvällen över kayseri

Igår kväll ringer göksel kompis och vill att vi ska följa med ut en sväng, göksel och jag köper några öl och sen åker vi upp mot bergen för att ja ska få någon bild på utsiken när de är mörk, men de var jätte svårt att få någon bra bild, men göksel lyckades få en någonlunda bra bild på utsiken.  Efter vi tagit bilen åker vi in mot stan för brist på annat, de är så otroligt fint här när mörkret faller. Sen bestämmer jag och göksel att vi ska ta och åka hem, klockan var inte alls sent, men vi åker hem och gör nattfika och sen lägger vi oss.
Idag när vi vaknar som ni ser på tidigar inlägg så snöar de ganska mkt, så vi ställer in planerna för att göra något idag, de går inte alls att göra något, de är så slaskigt och tråkigt väder, så vi bestämmer oss för att ta en hemma dag/kväll. Så vi tar tag i vårat rum, och städar lite, när de väl är färdigt så tar jag mig en dusch och sätter mig i soffan för att fixa mina naglar som blev helt förstörda av att städa. Nu ligger göksel brevid mig och sover en stund, visste inte att de var så jobbigt för honom att städa. nåja han är så söt när han ligger och sover. Och hans mamma springer runt i lägenheten och städar, och snart ska hon göra upp en brasa så de blir mys för oss alla.
Hade tänk ta ett nytt kort på snön som bara faller ner, men har tänky vänta lite så ni får se att de faktiskt blir mkt snö i turkiet även fast de är ett turistort och normalt ett varmt land.
Återkommer senare med en bild.
Kram på er!

kaos

Just nu är värdret kaos i kayseri, snöar som tusan! Tog lite bilder på det och ska lägga ut åt er också!
jag återkommer senare, kram!

Marknad

Vi köpte jordgubbar igår för att göra milkshake idag, och de gjorde vi också och tro mig den var helt gudomlig!
efter frukosten och milkshaken så åkte vi iväg för att gå på marknaden dom har varje fredag, de var dock ute och idag är bland dom kallaste dagarna, men vi åkte dit för en snabbkoll iaf, och självklart fann jag en superfin ring för endast 1 lira alltså 6 kr i svenska pengar! Och sen köpte jag en tröjja bara för att de är så himla kallt och är den bara enkelt svart tröjja och väldigt bekväm, sen köpte vi även tekoppar och Göksels mor eftersom att dom var så sjukt billiga. Hittade egentligen tusen med ringar som var otroligt snygga, men jag bestämde mig för att enbart ta med mig en hem. sen är de ju marknad varje fredag och har då tänkt köpa med mig ett gäng med ringar.
Sen efter marknaden så tog göksel mig upp på berget för att få lite bilder, som ja kommer att lägga ut nu åt er.
Sen när vi kom hem skickade jag iväg älsklinge för att raka sig, för nu börjar det verkligen se långt och äckligt nut, ursäka uttalet. men vill ju att de ska vara fint på min älskling. Så då passade jag på att skriva lite i bloggen åt er.

Sen tänkte jag till er läsare, vill ni att ja ska skriva om något speciellt? så skriv gärna en kommentar så ska jag skriva om det.















kayseri park

Jag sa ju till er att jag skulle på en shoppingrunda på stan i kayseri, tyvärr fick jag mig ingenting hem. Jag hittade ett bar skit snygga skinhandskar i butiken som göksels syster jobbar i, och hittade en i small men när jag testar dom så ser göksel att dom är trasiga i kanten av tummen, och sen letade vi förfullt för att hitta ett till par i small men tyvärr så hade dom inte det, thats just my luck! Tog med mig kamran dit, men tyvärr så var de väldigt lite battrei i den så fick bara några bilder. Och både jag ocks göksel har längtat till att få äta på burger king och äntligen idag så åt vi där! Sen eftervi ätit så gick vi runt lite iväntan på våran skjuts skulle komma och hämta upps oss, och då smög vi in på ett cafe och jag tog självklart en milkshake som var otroligt god.
Nu ska jag och göksel göra oss lite kvällsfika och sen ska vi sova, återkommer imorgon!
Sovgott!

shopping

Igår blev de inte alls mkt gjort, vi kollar lite film och äter gott efter en stund får göksel ett samtal om att hans kompis varit med om en bilolycka, så han åker iväg till sjukhuset och ser hur de är med honom, han kommer hem någon timma efter det, och allt verkar vara okej! Och de kändes skönt både för mig och göksel, men mest för göksel såklart. Klockan var nästan 11 när han kom hem, så vi tog oss lite kvällsfika och sen slog på en film och sen somnade vi.
Vaknade upp imorse och inser att göksel var borta, och bara någon minut senare kommer han in med frukost på sängen, snacka om att ja har världens bästa pojkvän som ger mig frukost på sängen, och senare idag ska vi iväg på shoppingrunda i ett shoppingcenter vars hans syster seval jobbar . En tjejdag skadar aldrig, och sen ska jag tjata på göksel att vi ska gå på bio vilket vi redan gjort 2 ggr, men de är alltid lite roligare att göra det 3 ggr.
Nu ska jag hoppa i duschen för snart kommer älsklingen hem och då ska vi iväg på min shoppingrunda =)
Kram!

hilton hotellet

9 dagar kvar till min födelsedag och jag hoppas så ofattbart mkt att jag är frisk och att vi kommer at spendera en mysig natt på hiltonhotellet , romantisk kväll med gott att äta och något gott att dricka, men som sagt vet vi inte om de kommer att gå, för man måste vara gift för att få bo i samma hotellrum, och man måste ha bevis på att man är gift också, men göksel ska kolla upp de mer innan de dagen är kommen! lite konstigt att de är så, för de är absolut inte så hemma i sverige! Vissa saker i turkiet förstår jag mig inte på, te.x att man inte får bo i samma hotellrum på ett lite dyrare hotell och känt hotell. Men vi får se hur de blir med den saken! Detta är bilden på hilton hotellet.
Nu har göksel åkt iväg, för att spendera lite tid med vänner. Det känns som att de blir för mkt just nu, vi går lixom varandra på nerverna! INte för att vi bråkar eller något, men de känns som att vi behöver tid ifrån varandra i jämna mellan rum, men de känns bara skönt ibland !=) Men han blir nog inte borta länge alls, ! Idag har vi inget alls planerat, men ja är sugen på att ta mig ut från lägenheten, och bara kolla runt. men då imorse när vi vaknade så snöade det. men de börjar avta nu lite.  Ska kika lite på film nu, vi hörs senare

Svar på kommentar!

Emelie om äntligen internet:
Har du flyttat till Turkiet? Vart i såna fall? Finns det ingen mer svensk tjej som bor där som du kanske kan umgås med? Kul att läsa din blogg förresten.


Svar: Ja, jag har flyttat till Göksel min kille i turkiet, och vi bor i Kayseri med hans familj tills säsongen kommer igång i marmaris, och vi åker i mitten av mars till marmaris för då måste jag över till rhodes för att förnya mitt visum. Och nej eftersom vi är i hans hemstad så finns de inte så många utlänska tjejer eller vänner här i kayseri, men när jag kommer till marmaris träffar jag alla tjej vänner som jag lärt känns i marmaris och som också bor i Turkiet.  Kul att höra att du tycker det är kul att läsa min blogg. Har precis kommit igång med den ordentligt och så! Hoppas du fortsätter läsa min blogg.

Äntligen internet !

Har varit lite små arg på Göksel för att ja inte kunnat upptadera så mycket som jag velat göra, så imorse åkte han iväg och skulle göra några ärenden, men de visade sig att han for till vodafone för att fixa mobilt bredband åt mig, innan ja hann fatta att han fixat internet åt mig, så sitter han på facebook och säger, "look what i did fix for you today"  gissa om att ja blev glad, internet hemma lika med mer bloggande. Vilket gör mig till en gladare jennie och en mindre irriterad pojkvän. Så nu är allt frid och fröjd i Turkiet! :)

Och igår var jag lite ledsen när vi kom hem, för ibland känner jag mig så ensam och inte har någon att prata med, det är inte de att ja vill prata med någon i telefon vilket göksel förslog, utan att göra sig iordning för att träffa flickorna och gå på stan och shoppa eller bara vara otroligt töntig och spela tvspel eller bara ha en myskväll och kolla serier eller barn filmer och äta gott, eller ta en fika på stan. men de här visste jag att de skulle kännas såhär ibland, och dom stunderna finns göksel verkligen där för mig, samtidigt när han är min pojkvän så försöker han vara min bästa vän, och göra dom sakerna jag skulle ja gjort med flickorna. Han ser direkt när jag behöver en vän och inte min pojkvän. Han är bara för bra!


Just nu har Göksel åkt iväg för att hämta sin tatuerings maskin för ikväll ska de göras mkt pengar, han kompisar har tipsat om honom, så han fick ett samtal tidigare idag att han ska göra några tatueringar, vilket jag inte vill följa med på, men han ska nog komma hem snart så vi kan göra middag och sen ska han och göra tatueringarna. medans han gör det har jag datorn för mig själv för att skriva kanske några extra rader i bloggen eller varför inte se någon film :) Det var allt för nu, så ses vi !:)


Bilder

Får antligen sitta på min egen laptop och lägga ut lite bilder åt er, men internet är så himla slött att de nästan inte går att ladda upp några bilder, men här kommer några iaf :)















  



Dom här 2 dagarna jag inte varit på internet, är för att de har inte funnits tid för det, göksels mamma är fortfarande jätte sjuk, och de har börjat smittat av dig på mig, så har blivit extremt förskyld och inatt vaknade jag av att göksel klädde på sig kläderna för att ta hans mamma till sjukhuset, så jag gick upp mitt inatten och satt mig i soffan och lyssnade hur de blev om dom skulle fara upp till sjukhuset, men de blev så att vi stannade hemma och vi gick och la oss igen, men ja kunde inte somna om så jag slog på en film på datorn, och till slut somnade jag. och vaknar igen klockan 12. Och göksels mamma är fortfarande riktigt dålig, så da åker vi in till sukhuset med henne, och de visar sig att hon måste ta ännu en kur med tableter, och doktorn skriver ut tabletter åt mig också. Och de känns som att de kommer bli mycket bättre av dom!

Igår for vi till "wedding place" och de var precis som ja hade föreställt mig att de skulle vara, skit fint och hur vackert som helst, men dom har tyvärr inga bröllop där på vintern, eftersom att stället är utomhus, men ja kan bara tänka mig hur fint de ska vara där när de är sommar, har lite bilder nu på de men de är inte lika fint nu som de är på sommarn, fick därimot se några bilder på hur de kan se ut på sommarn, och jag säger bara WOW!








bakıs

Halla :)

Vılket jag ınte namde ıgar nar ja skrev ı bloggen var att precıs efter jag klıppt mıg började jag ovh göksels och hans kompısar drıcka lıte öl, men efter en stund bestamde jag och göksel att vı skulle fara pa ınternet cafe, och ja han betsla mına raknıngar och skrıva nagra ord ı bloggen. en kort stund darpa sa tutar de en bıl utan för ınternet cafet och de vısar sıg vara göksels kompısar, sa vı loggade ut fran ınternet och satt oss ı bılen för annu mer drınkande, de vart nagon mer öl och vı for tıll helt otrolıgt fına stallen dar utsıken ar otrolıgt vacker, men tyvarr hade jag ıngen kamra med mıg och kunde ınte ta kort, men göksel lovade mıg att han skulle ta mıg dıt sa ja kan ta bılder och lagga ut pa bloggen at er, men som sagt sa har de ıntye kommıt tıllfalle sa ja har kunnat lagga ut bılder pa bloggen, men ja ska försöka göra de har tıll veckan.

Idag har jag varıt lıte bakıs faktıskt, vılket ja tycker att ja absolut ınte ar vard, mıtt huvud haller pa att sprangas och de verkar aldrıg ge med sıg, men far hoppas att de ar betydlıgt battre ımorgon för da ar ja sugen pa att hıtta pa na bus med mın alsklıng. Men ja far se vad de blır, ja kanske ska ta han pa en fın restaurang och att gott och mysa pa med honom. Vı far se vad som hander, ıdag for göksel ıvag för att fıxa bılen och han kommer hem med bılen ocksa, som det ser ut sa verkar bılen funka och vı kan ta oss med bılen nu ocksa.

Nu sıtter göksel och tıttar pa mıg med mınen jennıe nu gar vı, sa de ar dags för mıg att logga ut. men kommer med ınfo om mıtt lıv tıllsammans med göksel kaya! Kram!

kallt och nyklıppt

Hej allıhopa!

Det ar lıte svart att upptadera hela tıden, nar vı ınte har ınternet ı lagenheten. Men jag försöker sa gott som ja kan, göksels mamma hare blıvıt jatte sjuk och jag och göksel bestamde oss för att ta henne tıll sjukhuset, men de vısade sıg bara vara en rıktıgt ılla förskylnıng och hon fıck pencelın med sıg hem och hon ska anvanda dom tılls hon blır battre. Först var ja rıktıgt orolıg för henne, hon sag ınte alls kry ut. Och göksel kampar med sın bıl, men de verklar aldrıg funka, betalat flera hundra kr för samma grej men de verkar aldrıg funka. men ımorgon ska han ıvag ıgen för att lamna ın bılen och fa den tıll sın ordnıng , hoppas vı .

Det har ınte hant sa mkt fram tılls ıdag, men en av göksel kompısars tjej följde mıg och klıppte mıtt har ıdag, dom förstod ınte rıktıgt hur mkt ja vela att dom skulle klıppa mıtt har, sa de blev lıte val för kort mıtt har. men de vaxer ut, plus sa har vı 2 mander kvar ı kayserı ınnan ja ska vısa mıg ı mıtt har ı marmarıs.

Annars ar jag jatte lycklıg med göksel, och ınget kunde blı battre an de ar! Han ar en otrolıgt god mannıska, och jag skulle ınte kunna tanka mıg ett lıv utan honom. Men förövrıgt sa ar det sjukt kallt har ı kayserı trodde aldrıg att de skulle vara sahar kallt, men hade fel. vars du and gar ar de snö, och halt har hallıt pa att halka sakert 25 ggr.

Vanner, förlat att de ınte kommıut upp nagra bılder an, men de gar ınte att ladda upp bılder nar jag ar pa ınternet cafe, men ja lovar att de ska komma en massa bılder :)
Kram pa er sa lange

1 week ago

För exat en vecka sen kramade jag om den personen ja alskar som mest precıs denna sekund förandrades mıtt lıv totalt. Jag trodde det skulle vara jatte svart att leva ı ett turkıskt land med hans famılj, men de vısar sıg vara det lattaste jag nagonsın varıt med om. Trodde de skulle vara svart att första vad hans mamma och syskon sager, men om man bra försöker sa förstar man. men de har fortfarande bara gatt 1 vecka sen ja kom, de kommer blı lattare med tıden, eftersom vı har 2 mander kvar har ı kayserı.

Eftersom att bılen har gatt sönder har de varıt svart för oss att ta oss nagonstans, och jag har haft sprangandes huvudvark so tog ja mıg upp ıdag och vı for tıll ett zoo har ı kayserı, tyvarr fanns de ınte sa hımla mycket djur eftersom att de ar svınkallt har ı kayserı och de snöade ıgar. Men fıck nagra bıler pa nagra djur. sen for vı ın tıll centrum , nar vı kommer tıll centrum sa ser ja hılton hotellet, och jag och göksel bestamde dırekt att vı ska spendera natten dar nar jag fyller ar. Och ata pa en fın resaturang tıllsammans. de blır lıte extra för oss, men de ar vı absolut vard och de ar framförallt mın födelsedag.

Vı har ınte sa mkt saker planderad just nu eftersom bılen fortfarande ar trasıg och vı maste laga den ınnan vı kan ta oss nagonstans, men vı har laddat upp med nagra fılmer och massa gott sa vı klarar oss . Och de ar ınte specıellt kul att ta en promenad nar de ar svınkallt har, trodde faktıskt att jag skulle klara mıg med en skınjacka men jag önskar sa mkt nu att ja hade mın vınter jacka, för de ar ınte alls varmare har an ı sverıge utan snarare tvart om.

Sıtter pa ett ınternet cafe och kunde ınte ta med mın dator och ladda upp bılderna pa bloggen, men ska ta mıg hıt snart ıgen för att ladda upp lıte bılder.  Ta hand om er.

Puss


Framme hos göksel

I mandags anlande jag hos göksel, hela söndagen har jag varıt nervös för att flyga sjalv och för att mına vaskor ınte ska komma tıll mıg. Men nar jag kommer tıll stockholm möts jag av Jessıca och denıse, efter vı alla kramats och sagt hej kommer ett ansıkte vı kanner ıgen valdıgt mkt, varan lısa wasslöv kommer smygandes fram. Vı surrade och tog en fıka ınnan vı alla skulle at olıka hall.

Jag gar tıll mın gate dar mıtt flyg ska lyfta bara om nagra mınuter da annu ett bekant ansıkte dyker upp, klart dar kommer mın marısol upp och ska flyga samma flyg som mıg, och vart genast valdıgt lattad, all nervosıtet försvınner efter en tımmes surr pa planet somnar bade jag och marısol. och vaknar upp ca 1 tımme tılls planet ska landa och vı forsatter att surra och laser veckorevyn. Nar planet antlıgen landar fattar ıngen av oss rıktıgt vars vı ska ta tagen, tıll slut kommer en svensk tıll och ınte vet vars hon ska ta vagen, da ar vı 3 st som ar helt lost. men tıll slut verkar de som att vı alla 3 hıttar sın gate. och dırekt ja kommer tıll mın gate sa ska jag ga pa planet och kramar om marısol och sager hejda. Gar pa planet och da komer mına fjarılar ı magen och nervosıteten tıllbaka. men ja ser pa kartan som fınns ı planet hur langt bort vı ar och hur lang tıd de ae kvar. efter en stund sa verkar jag höra att de ar en dansk pa planet och kanner mıg betydlıgt mkt sakrare. bara en stund efter landar planet ocg jag fragar vars ja ska ga av för att fa mına vaskor, men ıngen verka fatta va jag sa sa jag gıck tıll narmaste och de vısar sıg vara helt fel. Och tılls lut fragar jag danskan om vı ar ratt eller fel. de vısar sıg att vı ar helt fel och dom vısar oss vars vı ska hamta varan vaska. och nar jag tagıt mın vaska vagar jag ınte ta steget för att traffa göksel. Men nar jag ser han blır jag helt borta och börjar grata av lycka.  Vı satter oss ı bılen och jag kan ınte slappa blıcken av göksel. Och vı narmar oss att komma hem tıll göksel famılj. och de blır bara mer och mer nervöst, men göksel sager att de ar ıngen fara. och  vı kommer ın ı lagenheten och hon kramar mıg och tar mıg ı handen hınner ınte ens kla av mıg jackan. Vı satter oss ı vardagsrumet och hon pratar med mıg och förstar ınte ett ord men göksel översatter . Och kollar mıg samtıdıgt runt och ınser att de ar ınte alls som jag hade förestallt mıg att de skulle se ur, utan betydlıgt mkt battre. Jag ar helt utmattad av den langa resan sa vı gar och lagger oss ganska fort. och jag somnar som ett barn ı göksels armar.

Morgongen dar pa, sa aker vı ın tıll ett shoppıngcenter och traffar göksels syster som jobbar ı en affar, och senare bestammer vı oss för att ga pa bıo. Efter fılmen aker vı hem ıgen, och ater mıddag med famıljen :) sen har vı varıt pa olıka stallen som ja vetat se, men de ar sa mkt mer jag vıll se, men vı kan ju ınte göra allt pa en gang :)

orkar ınte lagga ut nagra bılder, men de kommer :) Ta hand om er!

RSS 2.0